Välineurheilua...



Kävin tänään ihanassa Eiran lankatukussa ja voisin sanoa, että siellä jos missä on inspiroiva työympäristö! Lankoja hyllyt pullollaan, takaosassa puikkoja ja tarvikkeita jos mihinkin tarpeeseen ja jos ei ole tarvetta, niin äkkiäkös sellainen luodaan.  


Sain asiantuntevaa palvelua Sinikalta ja hän kertoikin, että käsityöharrastus on lisääntynyt vuosi vuodelta (hieno juttu!) ja samalla siihen on tullut piirteitä välineurheilusta... ? Häh, sehän on miesten juttu?  Minulla on ollut tapana sanoa, että mieheni lähtee harrastuksiin,  tai työhön kuin työhön aina kaupan kautta. Tarvitaan katsokaas välineitä. Niinpä tietenkin, siihenhän se päivä sitten meneekin ja töiden tekemisen voi suosiolla siirtää huomiseksi. 

No, liekö tämä on sitten sitä kuuluisaa tasa-arvoa, että välinekauppa on rantautunut sukkapuikkoihinkin.  Löytyy alumiinista, puusta, muovista, mistä lie tehtyjä, vaihtovarrella, kuvioilla, hienoilla väreillä, neliön ja pyöreän mallisia... vau! Kyllähän niille käyttöä löytyy ja jos ei löydy, niin ainakin niitä voi ihailla ja järjestellä! 




Mukaani Eiran lankatukusta lähti pehmeitä Lang:in Merino, Fantomas ja Mohair lux -lankoja, niin herkullisia värejä, että jouduin ostamaan kotimatkalla ruokakaupasta samanvärisiä kahvikuppeja itselleni. Välineurheilua nähkääs. Ja nythän ne käsityöt sujuu kuin itsestään. :) 

Misanjan tarina siis jatkuu ja verkkokauppaan on tulossa lankoja ym. vielä kevään aikana, kun taas viikonlopun aikana ehdin suunnitella malleja ja tilata lankoja niitä varten. Valikoimaan pääsee tutustumaan jo nyt osoitteessa:  http://www.eirantukku.fi/neulelangat/




Ps. Huomasin muuten, että Hobby Hallissa on juuri tämän sävyisiä verhoja myös myynnissä, ehkäpä teemmekin Misanja:ssa seuraavaksi koristetyynyjä muotiväreissä. :) 

Kommentit

  1. Kiitos muuten kaikista kommenteista blogiini, olen yhtä untuvikko bloggaamisessa kuin tuo ylimmäinen lankakerä, joten rehellinen palaute ois enemmän ku paikallaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit